24 Mart 2010 Çarşamba

http://www.hobicoffee.com/2010/03/sizlere-hediyelerim-var.html

Merhabalar.Yeni tanıştığım DORE'nin ürünlerini benimle beraber herkes tanısın istiyorum.Bu sebeple seçtiğim ve beğendiğim 2 ürünü sizlere hediye etmek istedim..Yani 2 kişiye birer hediyem olacak.İşte bunlardan ilki:



Mükemmel kokusu ve cep telefonu süsü hediyesiyle La Rive Music Party EDP. Koku,çekici ahududu ve baştan çıkaran,kışkırtıcı Frenk üzümünün harmanlanması ile açılır.Ortada hayattan zevk alan sıklamen ve genç frezya yer alır.Koku tatlı ve ferahlatıcı misk ile sonlanır.Parfümün hediyesi olan cep telefonu süsü yeşil renktedir. :)
Diğer hediyem ise mutfaklarınız için:

Citron Kek Fanusu.Kek,kurabiye ve pastalarınızı uzun süre saklamanız için..Kek fanusunun rengi de mor renktedir efendim...

Ayrıca DORE ile tanışmak isteyen,temsilci olup avantaj ve fırsatlardan faydalanmak isteyen 5 arkadaşımın da kayıt ücretlerini ben karşılayacağım.

Şimdi gelelim bu hediyeleri kazanmanız için gereken şartlara.Şartlar standart.

Eğer bir blog sahibi iseniz; 
  1. Blogumun izleyicisi olmanız,
  2. Blogumun sağında ve üstünde bulunan facebook sayfasına hayran olmanız,
  3. Blogunuzda kampanyamızdan bahsetmeniz,
  4. Ve bu yazının altında,blogunuzda  paylaştığınız linki,adınız ve soyadınız,hediye tercihiniz ile belirtmeniz gerekiyor.
  5. Kampanyamızı bloğunda paylaşan herkes için +1 çekiliş hakkı da benden...
Eğer bir blog sahibi değilseniz;
  1. Blogumun izleyicisi olmanız,
  2. Blogumun sağında ve üstünde bulunan facebook sayfasına hayran olmanız,
  3. Bu yazının altına adınız,soyadınız ve hediye tercihinizi belirtmeniz yeterli.
Gelelim en önemli konuya.Her 3 kampanyanın çekilişini ayrı ayrı yapacağım.Bu sebeple yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra,hangi hediyeyi de istediğinizi aşağıdaki kodlarla belirtmenizi rica ediyorum.Ayrıca parfüm yada fanusu seçip ücretsiz dore kaydı için de katılabilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder