24 Mart 2010 Çarşamba

Yüzyıllarca Afyonkarahisar ‘da yaşamış olan “Koyuncu” ailesi tarafından gerek misafirlerine, gerek yurtiçindeki dostlarına ikram etmiş olduğu Afyon ürünlerinin çok beğenilmesi bizi daima mutlu etmiştir. Afyon yöresel ürünlerine karşı çevremizden ve dostlarımızdan gelen talepler “Hacı Mustafa Han” markamızı oluşturmuştur.
Afyonkarahisar ‘ın Bolvadin ilçesinde Afyon’a özgü yöresel ürünlerin daima en iyileri üretilmiş ve bu ürünlerin ülkemiz çapında gördüğü ilgi kalitemizi yükseltmiştir.


Sucuk, Kaymak, Lokum ve Haşhaş en iyi ustaların tecrübe ve maharetleri ile üretilip sizlere sunulmaktadır. Özellikle kaymak, lokum ve haşhaşların tamamen doğal, katkısız ve fabrikasyon olmayan üretimleri damak tadımızın korunmasında büyük bir rol üstlenmektedir.


Afyonkarahisar Hacı Mustafa Han; gelen talepler doğrultusunda 2009 yılında internet üzerinden de satışlarına başlamış olup tüm türkiyeye özel ürünleri sunmaktadır.


Şimdi de Hacı Mustafa Han sizlere misafirperver yaklaşımını sergileyerek ikramda bulunmak istiyor...



Resimlerini gördüğünüz tamamen el işçiliği ile 4 renk süsleme yapılmış Avonos Çömlek Şekerlikteki Lokum ve 1 Paket Afyon'un Meşhur Kaymak Şekeri şartları yerine getiren 1 kişiye hediye edilecek...

Bunun için yapılması gerekeneler;

blogumun izleyicisi olmanız gerekiyor
hacimustafa.com a üye olunacak
HACIMUSTAFA.COM Facebook sayfasının hayranı olunacak ve Facebook taki arkadaşlarınıza davet gönderilecek
herzamanki gibi blogu olan arkadaşlardan bloglarında kampanyamı duyurmanızı isteyeceğim

son olarak bu konunun altına gerekenleri yaptığınıza dair yorum yazılacak.

Kampanya 28 Mart gece 00:00 da sona erecektir.

Tüm Katılımcılara Bol Şans Dilerim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder