17 Mart 2010 Çarşamba

http://zeynepminikkuzum.blogspot.com/2010/03/gugda-oyun-kampanyamiz.html


GUGDA OYUN KAMPANYAMIZ

Çocuklara yönelik olan blogumda
Çocuklara ve ailelerine yönelik bir kampanya düzenlemek istedim..

Hem eğlenceli hemde eğitici...
Çocukların gelişimi ile ilgili olmasını istedim..

GUGDA oyunları çok yeni, kaliteli ve faydalılar. Yaratıcısı bu oyunları kendi çocuğu için yapmış bir anne. Oyunların özelliği ‘fotoğraflı anlatımla’ hazırlanmış olmaları. GUGDA nın anlamı da Karadeniz Bölgesinin kimi yerlerinde Ce-ee oyununun oynanış şekliymiş. Çocuklarımızın konuşma ve mantık becerilerini bu oyunlarla sağlıklı bir şekilde destekliyebiliriz. Oyunlarla ilgili detaylı bilgiler için http://www.gugda.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.


Oyunun Amacı : Nesneler arasındaki ilişkileri öğretirken konuşma ve mantık becerilerinin geliştirilmesi.
İçindekiler: Birbirleriyle ilişkili nesnelerin fotoğraflarıyla hazırlanmış 26 çift yap-boz kartı.Kartların iç yanlarında bulunan puzzle parçaları sadece doğru eşi ile birleşecektir. Nesne fotoğraflarıyla hazırlanmış olan bu oyun çocuğunuzun oyuna daha çok ilgi göstermesini ve yaşadıklarıyla daha kolay bağlantı kurabilmesini sağlayacaktır.

Oyunun Amacı : Çocuğunuzun günlük hayatında karşılaştığı durumların incelenmesiyle hazırlanmış olan bu oyun onun neden-eylem-sonuç ilişkilerini anlamasına ve mantık becerilerini geliştirmesine yardımcı olacaktır.

İçindekiler: Çocuğunuzun günlük hayatta karşılaştığı ütü, tencere, portakal sıkacağı gibi işlevsel aletlerin fotoğraflarından oluşan 6 büyük oyun kartı ve bu aletleri kullanmadan öncesini ve kullandıktan sonrasını fotoğraflı anlatımla gösteren 24 adet küçük oyun kartı.Kartların iç yanlarında bulunan dört renkli bant sadece doğru eşi ile aynı renkte olacaktır.Nesne fotoğraflarıyla hazırlanmış olan bu oyun çocuğunuzun oyuna daha çok ilgi göstermesini ve yaşadıklarıyla daha kolay bağlantı kurabilmesini sağlayacaktır.
Oyunun amacı: Zıtlıkları öğretirken konuşma ve mantık becerilerinin geliştirilmesi.

İçindekiler: Uzun-kısa, boş-dolu, yumuşak-sert, ön-arka, içinde-dışında, yakın-uzak ve bunlar gibi 24 farklı zıtlığın fotoğraflı kavram kartı.

Kartların iç yanlarında bulunan dört renkli bant sadece doğru eşi ile aynı renkte olacaktır.

Nesne fotoğraflarıyla hazırlanmış olan bu oyun çocuğunuzun oyuna daha çok ilgi göstermesini ve yaşadıklarıyla daha kolay bağlantı kurabilmesini sağlayacaktır.

Oyunun Amacı : 1-10 arası sayıları öğretirken konuşma ve mantık becerilerinin geliştirilmesi.

İçindekiler: Her kartta bulunan çocuğunuzun günlük hayatta karşılaştığı nesnelerin, kaçar adet olduğunun, görsel olarak, ellerle, rakamlarla ve zarlarla gösterimlerinin kullanılması ile hazırlanmış 30 adet kart.Kartları iç yanlarında bulunan dört renkli bant sadece doğru eşleri ile aynı renkte olacaktır.Nesne fotograflarıyla hazırlanmış olan bu oyun çocuğunuzun oyuna daha çok ilgi göstermesini ve yaşadıklarıyla daha kolay bağlantı kurabilmesini sağlayacaktır.

Günlük yaşam deneyimleri çocuklarımız için hazine değerindedir. İşte biz günlük yaşamı, "yaşamdan fotoğraflarla" hazırlanmış, çocuğunuzla birlikte keyifle oynayabileceğiniz oyunlara dönüştürdük.


Yukarıda görmüş olduğunuz oyunlar kampanyamıza katılan arkadaşlardan 3 kişiye istedikleri oyunu armağan etmek istedik.


Kampanyamıza katılmak isteyenlerden ufak birkaç işlemi yerine getirmelerini isteyeceğim.

1- Blogumu izlemeniz ve bu kampanyayı blogu olanların bloklarında duyurması
2- İsim-Soyisim yazarak konunun altına yorum bırakmanız. (isim soyisim yazmayan arkadaşlar çekilişe dahil edilemeyecektir)
3- Gugda Oyun Facebook sayfasının hayranı olması

Kampanya Başlangıç : 08.03.2010
Kampanya Bİtiş: 17.03.2010

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder